MedZorg – Apotheek Orion – Amersfoort

Apotheek Orion

Meridiaan 142 3813AW Amersfoort Tel:033-4806310 Fax:033-4808178

MedZorg

Uw medicatie, MedZorg.

MedZorg is een totaalpakket van al het beste van uw apotheek:


Een keer per jaar nemen we al uw medicatie met u door. We zorgen dat alles medicatie gelijk loopt, we controleren of alles nog klopt en nemen ruim de tijd voor alle vragen die u heeft over uw medicatie. Bij de start met MedZorg beginnen we ook met een jaargesprek.

Omdat we in het jaargesprek alles goed op een rij hebben, kunnen we de andere keren uw medicatie zonder wachttijd aan u leveren. Dat kan met behulp van onze afhaalkast, waar  u met een code 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie kan ophalen. Of met voorrang aan de balie.

Of u kunt uw medicatie helemaal gratis laten thuisbezorgen. Wanneer u wilt.

Heeft u vragen, dan kunt u deze altijd stellen, per mail of via de chat op de website. Ook zijn wij een app aan het ontwikkelen waarmee u altijd direct aan een apotheker een vraag kan stellen. Zodra die klaar is, bent is bent u de eerste die dit hoort!

Wilt u uitgebreid praten over uw medicatie met de apotheker, dan kunt u een afspraak maken voor een Medicatiereview. En wilt u iets doen aan u gezondheid, dan kunt u een gratis afspraak maken bij onze leefstijlcoach.

Wij zorgen graag goed voor uw medicatie. En voor u.

Dat is MedZorg